orkestaracenikolica

Orkestar Ace Nikolića Čergara

Aca Nikolić Čergar je rođen 28. septembra 1976. godine u Beču. Velika ljubav prema harmonici, koju je počeo da svira sa svega 8 godina, je proistekla iz porodice koja se bavi muzikom dugi niz godina. Acin prvi učitelj je bio rođeni stric Rade Nikolić, poznatiji kao Miki Čergar, po kome su i dobili nadimak. Uporedo sa osnovnom školom je pohađao i muzičku školu. Svoj talenat prema muzici je upotpunjavao na privatnim časovima kod našeg cenjenog umetnika i pedagoga Jovice Petkovića.

Orkestar Škorpioni

Orkestar Škorpioni

Talentovani harmonikaš Miloš Pavlović Kika vođa je orkestra Škorpioni. Miloš Pavlović Kika osnovao je sopstveni studio, tačnije studio KIKA u Petrovcu na Mlavi. Ovaj muzički sastav možete kontaktirati za Vaš bitan događaj.

Rich band

Rich band

Rich band je vokalno-instrumentalna muzička grupa koja je osnovana 2009. godine. Na samom početku rada članovi benda postavili su temelj i principe kojima se vode. Za 11 godina postojanja insistiraju na kvalitetnoj i odabarnoj muzici.

Orkestar Nenada Neše Bekovića

Orkestar Nenada Neše Bekovića

Orkestar Neše Bekovića je popularan muzički sastav spreman da Vam pruži radost i veselje na važnim događajima. Šef ovog orkestra je uspešni harmonikaš Neša Beković. Neša Beković rođen je 9. avgusta u Kostolcu. U svom rodnom gradu pohađao je osnovnu i srednju Tehničku školu „Nikola Tesla“. Nakon završene srednje škole preselio se u Beograd u kom je bio student beogradskog univerziteta.

Orkestar Perice Jaćimovića

Orkestar Perice Jaćimovića

Poznati harmonikaš Perica Jaćimović rođen je 5. decembra 1985. godine u Salzburgu. Sa svojim orkestrom Perica Jaćimović dobija mnogo angažovanja širom Evrope. Isto tako, Perica Jaćimović radi i za potrebe Radio-Televizije Republike Srbije, a ne izostaju ni privatni angažmani.

Orkestar Siniše Tufegdžića

Orkestar Siniše Tufegdžića

Siniša Tufegdžić snimio je predstavio svojim slušaocima svoj prvi solistički instrumentalni album „Svitanje za Jugoistok“. Siniša Tufegdžić pratio je mnoge pevače na njihovim velikim turnejama Šabana Šaulića, Mitra Mirića, Miloša Bojanića, Đanija, Baneta Bojanića, Daru Bubamaru, Lepu Brenu.
Godine 1993 snimio je svoj drugi album.

Orkestar Endžija Mavrića

Orkestar Endžija Mavrića

ovića. Svoju muzičku karijeru započeo je osamdesetih godina nakon što se vratio iz vojske. Tada je osnovao orkestar sa Banetom Vasićem. Početkom devedesetih godina nastupao je u restoranu Kum. Ovaj orkestar ubrzo preuzima profesor Boki Milošević.

Orkestar Milana Dimića- Gold Style

Orkestar Milana Dimića – Gold Style

Poznati harmonikaš Milan Dimić vođa je je orkestra Gold Style. Milan Dimić rođen je u Obrenovcu, dok danas živi u Austriji. Interesantna činjenica je da je čitava porodica Dimić čuvena po sviranju harmonike.

Orkestar Dragana Ćirkovića Ćire

Orkestar Dragana Ćirkovića Ćire

Orkestar Dragana Ćirkovića Ćire je popularna muzička grupa koja se sastoji od 8 članova. Dragan Ćirković Ćira je klavijaturista i šef ovog orkestra.

Orkestar Balkanci

Orkestar Balkanci

Balkanci su muzički majstori i članovi istoimenog orkestra na čelu sa Dejanom Kostićem. Članovi ovog popularnog muzičkog sastava su: harmonikaš i vođa ove grupe Dejan Kostić Mocart, Miki Ćortan, Zoran Šiki, Miša Rubin. Ovaj orkestar možete angažovati za različite prilike.

Orkestar Andrije Jovanovića Kute

Orkestar Andrije Jovanovića Kute

Orkestar Andrije Jovanovića Kute je muzički sastav koji se sastoji od devet članova. Ovu muzičku grupu većinom čine muškarci i dve mlade pevačice Jelena i Kiki.

Orkestar Ace Sofronijevića

Orkestar Ace Sofronijevića

Aleksandar Aca Sofronijević je mlad i poznat harmonikaš poreklom iz Kraljeva. Rođen je 19. novembra 1983. godine. U svom rodnom gradu odrastao je sa mlađom sestrom Aleksandrom i roditeljima